مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

سردار سلامی: وزارت اطلاعات تکیه گاه ملت عزیز ایران

فرمانده کل سپاه: تکیه‌گاه ملّت عزیز ما، شما هستید و به شما امید بسته‌اند و اعتماد می‌کنند؛ که شما هم پاسخ‌های ارزنده‌ای می‌دهید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 26
کد خبر: ۸۹۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ضمن اظهار خشنودی از حضور در جمع سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در وزارت اطلاعات، تاکید کرد: عملیات بیت‌المقدس نشانه کاملی از نصر، ظفر، فتح و جلوه‌گاهی از تفسیر آیات روح بخش جهاد الهی بود که در آن خداوند نصرت را به مؤمنان وعده داده بود.

 

وی ادامه داد: عملیات بیت‌المقدس که یکی از نشانه‌های برجسته و درخشان نصرت‌ها و امداد الهی بر ملّت عزیز ایران بود، موجب خاتمه دادن اشغال سرزمین پاک و مقدس کشورمان از لوث وجود رژیم بعث عراق شد و یک افتخار جاودانه و ماندگار را در تاریخ نبرد‌های اسلام با کفر آفرید.

 

سرلشکر سلامی با پیروزی مسلمانان مظلوم، امّا مقاوم و مقتدر فلسطین علیه رژیم صهیونیستی در عملیات اخیر سیف‌القدس بیان کرد: این عملیات نشانه‌ای دیگر از تجلی نصرت خداوند به مؤمنان و ایجاد سکینت بر قلوب آنان و عذاب دادن دشمنان اسلام با دستان مسلمانان مظلوم فلسطین بود.

 

وی ادامه داد: هرگاه موفقیت‌های شما سربازان گمنام امام زمان (عج) را می‌شنوم، به اندازه‌ای که شما خوشحال می‌شوید، بنده و همه‌ی پاسداران هم خوشحال می‌شویم.


سرلشکر سلامی با بیان اینکه وزارت اطلاعات مجموعه‌ای از انسان‌های مؤمن، با اخلاص، ارزشمند، فکور و زیرک که عمل صالح انجام می‌دهند، اما گمنامند، گفت: تکیه‌گاه ملّت عزیز ما در این جدال سخت، شما هستید و به شما امید بسته‌اند و اعتماد می‌کنند؛ که شما هم پاسخ‌های زیبا و ارزنده‌ای می‌دهید.

 

وی با اشاره به اینکه تفاضل تصور آنچه که دشمن برای شکست ما می‌اندیشید و آنچه که اتفاق افتاد، امداد و نصرت الهی برای پیروزی ما بود، افزود: این ثمره هدایت‌های، ولی فقیه و رهبری بزرگ است که توانست قبض ید از دشمن و انبساط ید از خودی کند؛ ما با هدایت‌های ایشان با دشمن می‌جنگیدیم، بدون اینکه به آن‌ها اجازه جنگ بدهیم.

 

سرلشکر سلامی خود را یک خادم کوچک جامعه دانست و با اشاره به اینکه کار‌های وزارت اطلاعات در دنیا نظیر ندارد؛ صمیمانه از مجموعه تلاش‌ها و زحمات سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات تقدیر و تشکر کرد و آرزوی موفقیت‌های بزرگ و انشاءالله وارد آوردن ضربات اساسی بر دشمنان را از خدای متعال مسئلت نمود./سپاه نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار